Bu haber kez okundu.

Ömer Faruk Binzet Özel Siirt İbni Sina Hastanesi’nde
banner229

Ömer Faruk Binzet Özel Siirt İbni Sina Hastanesi’nde Genel Müdür olarak göreve başladı.

Gelişen uzman kadrosu ve deneyimli personeliyle Siirt ve çevre il/ilçelere hizmet veren Özel Siirt İbni Sina Hastanesi, her geçen gün büyümekte olan kadrosuyla kaliteli sağlık hizmeti vermeye devam ediyor.

Sağlık hizmetleri sunumunda son teknolojik imkanlarla donatılmış Özel Siirt İbni Sina Hastanesi, profesyonel ve nitelikli idari personeline bir yenisini daha ekledi. 

1977 Van doğumlu Ömer Faruk Binzet Özel Siirt İbni Sina Hastanesinde Genel Müdür olarak göreve başladı. 

Van Y.Y.Ü Hastanesinde çalıştıktan sonra hastaneden ayrılarak,  özel bir hastanede anlaşmalı kurumlar müdürü olarak göreve başlamış olup, daha sonrasında Hastane Müdürü ve Genel Müdür olarak meslek hayatına devam etmiştir. 

Birçok özel hastanelere, kuruluş ve ruhsatlandırma konularında danışmanlık yapmış olan Binzet, Özel sigortalar ve sosyal güvenlik kurumları ile anlaşmalar ve iletişim becerileri konularında da eğitimler vermiştir.
Sağlık Kurumları Yöneticiliği ile ilgili resmi ve özel birçok seminere katılmış olup, özellikle yurt dışı sigortalarından gurbetçilerimizin faydalanması konusunda, gerek sigorta şirketleriyle gerekse Türkiye’de ki anlaşmalı asistan sigorta şirketleriyle birlikte uluslar arası birçok çalışmaları olmuştur. 

Özel Siirt İbni Sina Hastanesi Başhekimi Dr. Abdullah Sarı;Sağlık sektöründe uzun süredir nitelikli hizmetler vermiş olan Ömer Faruk Binzet: “ Başta Yönetim Kurulu olmak üzere, uzman kadrosu, sağlık personelleri ve idari personeller olarak amacımız; Özel Siirt İbni Sina Hastanesi’ni toplum değerlerine saygılı ve tıp ahlakına sadık, insan odaklı bir sağlık hizmeti anlayışıyla sağlık sektöründe ki bilimsel gelişmelerin ödünsüz takibiyle, çağdaş teknoloji kullanımında öncü, modern, temiz ve ferah mekanlarda, kaliteli, hızlı, güvenli, şefkatli ve ekonomik sağlık hizmeti sunmaktır. “ diye belirtti.

Medya Siirt olarak yeni görevinde Ömer Faruk Binzet’e başarılar dileriz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.