Bu haber kez okundu.

Nihat Hatipoğlu Konferansına Yoğun İlgi
banner229

Siirt Belediyesi kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında düzenlediği ve ünlü ilahiyatçı Yazar Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'nun konuşmacı olarak yer aldığı "Gönül Sohbetleri " isimli programa, Siirtli vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Siirt Belediyesi tarafından düzenlenen “Gönül Sohbetleri” programını dinlemek için Siirt 14 Eylül Kapalı Spor Salonuna gelen vatandaşlar, programa yoğun ilgi gösterdi.

Program, Ensar Cami İmam hatibi Ramazan Toprak hocanın kuranı kerim tilaveti ile başladı. Daha sonra semazen gösterisi ile devam eden Program’da Recep Arslan’ın ilahi dinletisi büyük bir beğeni topladı.

“SÖYLEŞİYE İLGİ YOĞUNDU”

Evliya ve ulema diyarı kadim şehir Siirt’en olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden ünlü ilahiyatçı yazar Prof. Dr Nihat Hatipoğlu, davetlilere Peygamber Efendimizin hayatında örnekler vererek salondaki vatandaşları duygulandırdı.

Hz. Peygamberin bütün insanlık için en güzel örnek olduğunu belirten Hatipoğlu, gittiği her yerde Hz. Peygamberin hayatını anlattığını aktardı. Siirt'teki anılarını da anlatan Hatipoğlu ve Siirt'in kültürü, ilmi, âlimlerine değindi, dini hikâyeler anlattı. Program, Hatipoğlu'nun, vatandaşlarla birlikte el açıp dua etmesinin ardından son buldu.

Program sonunda, Siirt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Murat Özekinci, Hatipoğlu’na bir tablo ve Siirt battaniyesi hediye etti. Programa; Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Yıldız, bazı kurum müdürleri, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.