Bu haber kez okundu.

NARKO Ekipleri Her Yerde: “En İyi Narkotik Polis Annedir”
banner229

Narkotik Suçlarla Mücadele  Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler iftar sonrası ilimiz Kızlar Tepesi Amfi Tiyatro önünde NARKO-NOKTA standı açarak, “En İyi Narkotik Polisi: Anne”  projesi kapsamında broşür dağıtımı yaptı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube personelleri iftardan sonra kızlar tepesinde açtığı standa  “En İyi Narkotik Polisi Anne ve UYUMA’’ projesi kapsamında anne ve anne adaylarına bilgi verdi.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü olarak çocukların ve gençlerin uyuşturucu kullanımının önüne geçmek ve uyuşturucu ile daha güçlü mücadele etmek amacıyla anne duyarlılığından ve mücadelede anne desteğinden hareketle başlatılan En İyi Narkotik Polisi Anne ve Uyuma projesi kapsamında Narkorehber ve Narkonokta standı faaliyetleri ile ilgili bilgilendirme yaptı.

Ekipler 80 kişiye madde bağımlılığıyla mücadele konusunda bilgilendirme yaparak “uyuma” aplikasyonu tanıttı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.