Bu haber kez okundu.

Müftü Kapıcıoğlu: İnancımızı, Medeniyet ve Kültürümüzü İyi Öğrenelim
banner229

Siirt'te üniversite öğrencileriyle buluşan Vahap Kapıcıoğlu, "İnancımızı, medeniyetimizi, kültürümüzü, tarihimizi iyi öğrenmeye çalışalım." tavsiyesinde bulundu.
Siirt İl Müftülüğünce üniversite öğrencilerine yönelik "Gençlik Buluşması" düzenlendi. Gençlik Spor İl Müdürlüğü İsmail Fakirullah Erkek Öğrenci Yurdu'ndaki buluşmada İl Müftüsü Vehap Kapıcıoğlu, gençlerle bir araya geldi.
Düzenlenen programa; Siirt İl müftüsü Vahap Kapıcıoğlu, Gençlik Spor Şube Müdürü Muhdi Eldemir, İl müftü yardımcıları Muhammed Özdemir, Fevzettin Sönmez ve gençlik  koordinatörü Nafih Baydarman katıldı.
Gençlerle yakından ilgilenerek sohbet eden Müftü Kapıcıoğlu, öğrencilere kendilerini iyi yetiştirmelerini, sürekli okumalarını isteyerek şunları tavsiye etti:
"Üniversitede Eğitimimizi yürütürken en başarılı olmaya çalışalım. Çünkü biz, en iyi işi yapmak için yaratıldık. Biz öğrenciliğimiz esnasında da en güzel öğrenciliği yapalım, öğrenciliğimiz bittikten sonra hayata atıldığımızda da en güzel işi yapalım. Çünkü Müslüman olarak bu bizim vazifemiz.

Öğrencilik sıralarında kendimizi çok iyi yetiştirelim. Kendi alanımızla ilgili okumalarımızı zaten yapacağız. İnancımızı, medeniyetimizi, kültürümüzü, tarihimizi iyi öğrenmeye çalışalım. Eğer bu şekilde donanımlı olarak hayata atılırsak başarımız kolaylaşır. Bulunduğumuz her yerde başarılı oluruz. İyi bir insan, iyi bir Müslüman oluruz."
Gençlerinin görüş ve isteklerinin de alındığı program, yapılan ikram ve hatıra fotoğrafıyla son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.