Bu haber kez okundu.

MİLLETVEKİLİ OSMAN ÖREN, PROF. DR. ALİ ERBAŞ'I ZİYARET ETTİ
banner229

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ı ziyaret etti.

Diyanet İşleri Başkanlığı Makamında gerçekleşen ziyarette Diyanet İşleri Başkanı  Prof. Dr. Ali Erbaş ile bir süre sohbet eden Milletvekili Ören İlimizdeki Diyanet çalışmaları ve yapılması gereken projeler hakkında istişarelerde bulundular.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’a makamında gerçekleştirdiği ziyarette İlimizdeki sorunları dile getiren Milletvekili Ören, gerçekleştirilen görüşmenin son derece verimli bir görüşme olduğunu söyledi. 

Milletvekili Ören: “Sayın Başkanımıza konulara olumlu yaklaşımı, nazik misafirperverliği ve hoş sohbetlerinden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Diyanet İşleri Başkanı  Prof. Dr. Ali Erbaş ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ziyaretlerinden dolayı AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören’e teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.