Bu haber kez okundu.

Milletvekili Osman Ören, Karayolları Genel Müdürü ve TOKİ Başkanını Ziyaret Etti
banner229

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu’nu ziyaret ederek, Karayolları Genel Müdürlüğünün ilimizdeki yatırımları hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu’nu ziyaret eden AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, Siirt-Eruh yolu, Siirt-Kurtalan yolu, Pervari-Çatak yolu ve Siirt'in tüm ulaşım sorunlarını masaya yatırdı.

Ören, İlimizde yürütülen Karayolları Genel Müdürlüğü yatırımları ile ilgili Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu’ndan destek talebinde bulunduğunu ifade ederek, Karayolları tarafından il genelinde yapmış olduğu tüm projeleri takip ettiğini söyledi.

Osman Ören, Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu’yla ile yaptıkları görüşmeler sonucunda devam eden Siirt-Kurtalan yoluna ilaveten Kurtalan–Beşiri arasındaki yol için sıcak asfalt ihalesinin bu ay içinde yapılacağını söyledi.

Vatandaşların taleplerinin kendileri için çok önemli olduğunu kaydeden Ören, "Bu konu hakkında ilgili daha öncede bakanlık ile görüştük. Kurtalan–Beşiri arasındaki yol için sıcak asfalt ihalesi bu ay içerisinde hemen yapılacaktır" dedi.

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, Beğendik Belediye Başkanı Görgün Özdemir ve Kayabağlar Belediye Başkanı Salim Seven ile birlikte TOKİ başkanı Ömer Bulut’u ziyaret ederek ilimiz ile ilgili taleplerini illettiler.

Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan da TOKİ Başkanı Sayın Ömer Bulut'u ziyaretlerinde, Pervari’ye 150 konut yapımı sözünü aldıklarını söyledi.

Başkan Özcan, kendilerine destek olan TOKİ Başkanı Sayın Ömer Bulut'a ve Sayın Vekilimiz Osman Ören’e teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mehmet 5 yıl önce

pervari van yolu mu dediniz? Güldürmeyin beni, o yolu yeni evleneceklerin torunları bile göremez, nokta.

Avatar
Kemal 5 yıl önce

Beyler geçmişte biri Treni kurtalandan siir te getirecem demişti bu dönemdede aynısını diyor geçmişte biri Otobüs fabrikasını kurduracaktı öyle demişti birileride ona inanarak nelerini kaybetti meğer hikayeymiş 15 yıldır kurtalan siirt yolu bitmedi bitirilmedi inanmıyoruz artık hep reklamları gördük izledik