Bu haber kez okundu.

Milletvekili Osman Ören’ den Mevlid Kandili Mesajı
banner229

AK Parti Siirt  Milletvekili Osman Ören Mevlid Kandili nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Milletvekili Osman Ören Mevlid Kandili dolayısıyla yyayınladığı mesajında,“Âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (SAV) dünyayı şereflendirişinin yıl dönümü vesilesiyle kutladığımız bir Mevlid Kandil’ine daha kavuşmanın huzur ve mutluluğu içerisindeyiz.

Bütün insanlığa rahmet elçisi olarak gönderilen ve insanların en hayırlısı olan peygamber efendimizin, yeryüzünü şereflendirmeleri insanlık tarihinin en müstesna hadiselerinden biridir. Peygamber efendimiz, iyilik ve güzelliğin müjdecisi olmuş, yeryüzünde güzel ahlakın, adalet ve faziletin timsali olmuş, barışın huzurun, hayır ve esenliğin yeryüzünde tesis edilmesini sağlamıştır.

Bu duygu ve düşüncelerle; Mevlid Kandil’inin Alemi İslam'ın birliği, dirliği ve beraberliğine; insanlığın selameti, huzur, barış ve mutluluğuna vesile olmasını temenni ediyor, Tüm İslam aleminin ve hemşerilerimin Mevlid Kandil’ini en kalbi duygularımla tebrik eder, bu gecede gönül bağlarımızı, muhabbetimizi, kardeşliğimizi her zamankinden daha sağlam ve sıkı bir şekilde güçlendirmesini Cenap-ı Allah'tan niyaz ederim.”  ifadelerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.