Bu haber kez okundu.

MHP Siirt İl Teşkilatı Kuran Bülbüllerini Unutmadı
banner229

MHP Siirt İl Başkanı Fatih Cantürk, Kadın ve Aileden sorumlu Komisyon Başkanı Gülsüm Karasu, H. Abdülhamit- Zarife Saraçoğlu Erkek yatılı Kuran kursunu ziyaret ederek, Hafızlık Kuran Kursunda Hafızlık egitimi alan talebelere, Kurân-ı Kerim ile çeşitli hediyeler verdiler. 

MHP Siirt İl Başkanı Fatih Cantürk yaptığı açıklamada; “”başta Başbuğumuz  Alparslan TÜRKEŞ olmak üzere, bugüne kadar şehit düşmüş şehitlerimizin  isimlerini taşıyan Kuran-ı Kerim'leri Hafızlık Kuran Kursunda Hafızlık egitimi alan talebelere, hediye ettik.

Hafız öğrencilerimizin  Kuran'ı Kerim’i her okuduklarında Şehitlerimize ve Cümlemizin geçmişine Rahmet, Vatanımıza, Milletimize Selamet getirmesi duasıyla...

Rabbim Vatanımızın üzerinden Kuran-ı Kerim’in nurunu ve Bayramığımızın gölgesini eksik etmesin. Birliğimizi ve beraberliğimizi daim kılsın.” İfadelerini kullandı.

H. Abdülhamit- Zarife Saraçoğlu Erkek yatılı Kuran kursu hocası Celil Oğuz, bugün Kur'an Kursumuzu ziyarete gelip Kur'an'ı Kerim ve çeşitli hediyeler dağıtıp talebelerimizi sevindiren MHP Siirt İl Başkanı Fatih Cantürk’e ve yönetimine, Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Karasu’ya Kur'an Kursumuz adına şükranlarımı arz ediyorum.Kuranı Kerimden hasıl olan sevap kıyamete kadar defterlerine işlensin inşallah ifadelerini kullandı.













Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.