Bu haber kez okundu.

MHP İl Başkanı Tükenmez’den Siirt TSO’ya Ziyaret
banner229

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Siirt İl Başkanı Cengizhan Tükenmez ve Yönetim kurulu üyeleri 31 Mart Yerel Seçimi çalışmaları kapsamında Siirt Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.

Program kapsamında Siirt Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret eden MHP heyetinİn gündemi ilin ekonomisi, çalışmalar ve 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler oldu.

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Fuat Özgür Çalapkulu, Biz Ticaret ve Sanayi Odası olarak herhangi bir siyasi parti ayrımı gözetmeksizin her siyasi oluşuma eşit mesafede yaklaşıyoruz.

Çalapkulu, 31 Mart yerel seçimlerini işaret ederek Meşakkatli ve yorucu bir süreç yaşayacaksınız, hayırlısı olsun. Odamızı ziyaretinizden dolayı teşekkür ederiz, seçim çalışmalarınızda başarılar dileriz” Dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Siirt İl Başkanı Cengizhan Tükenmez de misafirperverliği için Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Fuat Özgür Çalapkulu ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Siirt İl Başkanı Cengizhan Tükenmez Siirt TSO hizmet katını ziyaret ederek oda personeliyle selamlaşmasıyla ziyaret sona erdi.

Ziyarette İl Genel Meclis adayları Murat Cezlan ve il Başkan Yardımcıları Selim Çakaz, Yavuz Öztanık ve Halil Sercan da eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.