Bu haber kez okundu.

Mergen ve Ayyıldız Ailelerin Mutlu Günü
banner229

Emekli Öğretmen Kanal56 Genel Yayın Yönetmeni Ayhan Mergen’in biricik oğlu Ali Mergen, Behçet Ayyıldız’ın biricik Kızı Merve Ayyıldız yapılan görkemli bir Nikah töreni ile dünya evine girdiler.

Siirt  Belediyesi Nikah Memuru Bayram Acar’ın  kıydığı nikah töreninde Mergen ve Ayyıldız çiftinin Nikah şahitliğini Siirt Valisi Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç, İsmail Ayyıldız, gelin ve damadın yakınları yaptı.

Nikâh töreninin ardından Siirt Valisi Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu,  çifte mutluluk dileyerek aile cüzdanını gelin Merve Ayyıldız’a verdi.

Damadın babası Ayhan Mergen yaptığı açıklamada; Bu mutlu günümüzde bizleri yanlız bırakmayan tüm Misafirlerimize, düğünümüze gelen değerli dostlarıma,İlçe Kaymakamlarına, Belediye Başkanlarına,STK başkanlarına Siirt’in değerli müdürlerine ve bu anlamlı geceye il dışından katılamayan çelenk gönderen ve çiçek gönderen sosyal medya üzerinden mesaj yollayan, gerek görsel medyadan yazılı mesaj gönderen tüm dostlarıma sonsuz teşekkür ederim.

Medya Siirt ailesi olarak,Mergen ve Ayyıldız ailelerini kutlar, genç çifte de bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.