Bu haber kez okundu.

MEHMETÇİK TAEKWONDO SPOR KULÜBÜNDEN BÜYÜK BAŞARI
banner229

Batman ilinde düzenlenen Bölgesel Taekwondo müsabakalarına katılan Siirt Mehmetçik Taekwondo Spor Kulübü sporcuları büyük bir başarı ile Siirt’e döndü. 400 sporcunun katıldığı müsabakalarda 3 sporcu birincilik, 2 sporcu ise üçüncülük aldı.
20-21 Kasım tarihleri arasında Batman’da düzenlenen Bölgesel Taekwondo müsabakaları kıran kırana geçti.
Bölge illerinden yaklaşık 400 sporcunun katıldığı müsabakalara katılan Siirt Mehmetçik Takewondo Spor Kulübü sporcularından 37 kiloda Veysel Halil Göze, 45 kiloda Devran Deniz Demirer ve 51 kiloda Nahide Ceren Danış birinci, 27 kiloda Necat Murathan Demir ve Mirhas Kasım Özdemir ise üçüncülük elde etti.
Müsabakalarda elde edilen başarıdan dolayı duyduğu gururu dile getiren Siirt Mehmetçik Taekwondo Spor Kulübü Antrenörü Osman Katuk, derece elde eden sporcularını tebrik edip, kendilerine her türlü desteği veren Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Hüssam Olğaç, İl Şube Müdürü Levent Obuz ve Mehmetçik İlkokulu Müdürü Mustafa Özkoyuncu’ya teşekkür etti.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yusuf baytur 2 yıl önce

tebrik ederim hacam