Bu haber kez okundu.

Mardin Derik Belediyesi İle Belediye-İş Sendikası Arasında Ek Protokol İmzalandı
banner229

Siirt Belediye İş Sendikası ile Mardin- Derik Belediyesi arasında ek zam protokolü imzalandı.

Toplu iş sözleşme zammı dışında % 15 + 400 TL yemek yardımı olarak anlaşma yapıldı. Ek zam protokolü 15.03.2022 tarihinden itibaren geçerli olacak.

Ek Protokol imza törenine; Mardin Derik Kaymakamı Belediye Başkan Vekili Evren Çakır ve Belediye İş Sendikası Siirt Şube Başkanı Halit Akınay ve şube yöneticileri katıldı.

Mardin Derik Belediye hizmet binasında düzenlenen ek protokol imza töreninde konuşan Mardin Derik Kaymakamı Belediye Başkan Vekili Evren Çakır, yevmiyelere yapılan zammın enflasyon hızı ve fiyatların artışı nedeniyle işçi ücretlerine yeniden bir düzenleme yaptıklarını belirterek ek protokolün bütün işçilere hayırlı olmasını diledi. 

Mardin Derik Kaymakamı Belediye Başkan Vekili Evren Çakır, Derik ilçemizde beraber yaptığımız hizmetlerde önemli katkıları olan işçilerimizin sevinçte ve kederde, her zaman yanındayız. Sözleşmenin sendikamıza ve işçilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Belediye-İş Sendikası Siirt Şube Başkanı Halit Akınay: “Bu ek protokolün İdil Belediyesi’ne ve çalışanlarına hayırlı olmasını dileyerek, ek protokolde sendikaya emeğe ve emekçiye olan bakışından dolayı; Mardin Derik Kaymakamı Belediye Başkan Vekili Evren Çakır teşekkür etti.

Mardin Derik Kaymakamı Belediye Başkan Vekili Evren Çakır ile Belediye-İş Sendikası Siirt Şube Başkanı Halit Akınay birbirlerini tebrik ederek, ek protokol metnini imzaladılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.