Bu haber kez okundu.

Lou Lou Cafe&Restaurant Siirt Barosu 4. Katında Açıldı
banner229

Geçtiğimiz aylarda hizmete giren Siirt Barosu hizmet binasının Lou Lou Cafe&Restaurant da faaliyete girdi.

Siirt Barosu hizmet binasının son katında çok modern bir şekilde dizayn edilen kafeteryanın açılışı kalabalık bir davetli topluluğu ile gerçekleştirildi.

Lou Lou Cafe&Restaurant işletmecileri Bedri Kızılay ve Servet Özsabuncu başta adliye mensupları ve avukatlar olmak üzere bütün Siirt halkına en iyi ve en ucuz hizmeti vermeye çalışacaklarını belirttiler.

Açılışa Cumhuriyet Başsavcısı Muhammed Yasin Başbay, Adalet Komisyonu Başkanı Erhan Obut,İdare Mahkemesi Başkanı Mehmet Altay ve diğer adliye mensupları ile Türkiye Barolar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Av. Nizam Dilek, Siirt Baro Başkanı Kenan Bilge, Avukatlar, Eruh Belediye başkanı Cevher Çiftçi ile kamu kurum müdürleri ve davetliler katıldı.

Lou Lou Cafe&Restaurantta serpme kahvaltı, Döner,Bingöl Kavurması, yöresel yemekler ve tatlı çeşitleri bulunuyor.

Yemek menüsü gibi geniş bir tatlı menüsüne de sahip olan Lou Lou Cafe&Restaurant müşterilerine yemek sonrasında yiyebilmeleri için sütlü ve şerbetli birçok tatlıyı alternatif olarak sunuyor.

Kullandıkları bütün malzemeleri doğal üretim yapan yerel işletmelerden temin eden Lou Lou Cafe&Restaurant, aynı zamanda kaliteli hizmet ve servis sunarak müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmayı başarıyor.

Medya Siirt olarak İlimiz için çok önemli bir yatırım ve kazanım olan Lou Lou Cafe & Restaurant’a hayırlı olsun der bol kazançlar dileriz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.