Bu haber kez okundu.

Kuzu Ailesi, Anne ve Babaları İçin Mevlid-i Şerif Okuttu
banner229

Kuzu Ailesi, Rahmetli Babaları Hacı Abdülkerim Kuzu ve Rahmetli Anneleri Hacı Macide Kuzu’nun ruhlarına ithaf edilmek üzere, Kooperatif Mahallesinde bulunan Abdülkerim Kuzu Camiide  Mevlid-i Şerif okuttu.

Kuzu Ailesi 7 Haziran 2022 günü vefat eden anneleri adına bugün ikindi namazı sonrası  Kooperatif Mahallesinde bulunan Abdülkerim Kuzu Camide Mevlidi Şerif okutturuldu.

Pazar günü İkindi namazı sonrası Abdülkerim Kuzu Camii'nde okutulan Mevlidi Şerif  programına,Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Fuat Özgür Çalapkulu, Başkan Yardımcısı Kadir Demirhan, Türk Kızılay  Yönetim Kurulu Üyesi Yener Tanık, Kızılay Siirt Şube Başkanı Nihat Altunç,iş insanları ve Kuzu ailesinin yakınları katıldı.

Mevlidi Şerifin ardından katılımcılara ikramda bulunulurken, Kuzu ailesi adına taziyeleri kabul ederek, katılanlara teşekkür eden. Servet Kuzu; ‘‘Kuzu Ailesi olarak merhum babamın ve Annemin ruhuna ithafen mevlid programı düzenledik. 

Böylesi anlamlı bir günde bizleri biran olsun yalnız bırakmayan tüm vatandaşlarımıza,akrabalarımıza  ve gönül dostlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.