Bu haber kez okundu.

Kurtalan MYO Kariyer Günlerine Öğrencilerden Yoğun İlgi
banner229

23-24 Mart tarihlerinde Kurtalan MYO'da gerçekleştirilen kariyer günlerinde, öğrencilerin meslek hayatına dair tecrübe ve bilgilerini arttırmak amacıyla davet edilen katılımcılara öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

23 Mart tarihinde açılış konuşmasını Kurtalan Kaymakamı  Çağlar TEKİN'in yaptığı etkinlikte öğrencilerden sorular alınarak etkileşimin yoğun olduğu bir söyleşi gerçekleştirildi. Ayrıca Bankacılık/Sigortacılık ve Maliye bölümü öğrencilerine yönelik Banka yöneticilerinin ve Siirt defterdarı Sayın Mehmet AKKAYA'nın katılım gösterdiği oturumlarda öğrenciler, iş hayatına yönelik meraklarını giderecekleri soruları yöneltme fırsatı buldular. Sosyal hizmet bölümü öğrencileri de Siirt Sosyal Hizmet İl Müdürü Sayın M. Gökhan MARAKÇI ile bir araya geldikleri oturum da iş alanlarına yönelik çok önemli bilgiler edindiler. Posta bölümü için ise Siirt PTT Baş Müdürü Abdurrahman AYGÖL'ün katılım sağladığı oturum gerçekleştirildi. Bunlara ek olarak gençlik merkezi yetkililerinin etkinlik bildirileri ve eski mezun öğrencilerin katılım gösterdiği oturumlar gerçekleştirildi. Son olarak Okul müdürü Doç. Dr. Fatih ÇIĞ'ın öğrenciler ile sohbet havasında geçen söyleşisi sonrası etkinlik sonlandırıldı. Katılımcılar ve öğrenciler etkinlikten dolayı mutluluk duyduklarını dile getirirken, okul yöneticileri de değerli vakitlerini ayırıp öğrencilerin geleceklerine yönelik kariyer planlamalarına yol gösterdiklerinden dolayı tüm katılımcılara plaket vererek kariyer günlerine katılımlarından dolayı teşekkürlerini dile getirdiler.







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.