Bu haber kez okundu.

Kurtalan Meslek Yüksek Okul Öğrencilerine "KADES" Tanıtıldı
banner229

Siirt’in Kurtalan ilçesinde yüksek okul öğrencilerine alanında uzman polisler tarafından Kadın Destek Programı (KADES) tanıtıldı.

Kadın Destek Uygulaması (KADES) tanıtım etkinliği Kurtalan İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli Emel Taşdemir tarafından düzenlendi.

Etkinliğe Kurtalan Meslek Yüksekokulu öğrenci ve personelleri katıldı. Etkinlikte KADES uygulaması ve kullanımı hakkında bilgi paylaşımı yapıldı.

İçişleri Bakanlığı tarafından hazırlanan ve KADES’in tanıtımını yapan kısa filmin izlenmesinin ardından öğrencilerin soruları yanıtlandı.

KADES ve elektronik kelepçe uygulamasının da anlatıldığı konferansta İçişleri Bakanlığının kadınları korumaya yönelik bu tarz çalışma ve uygulamalarının hız kesmeden devam edeceği mesajı verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.