Bu haber kez okundu.

Kurtalan Kaymakamı Çağlar Tekin Başarılı Sporcuları Ödüllendirdi
banner229

5-16 Şubat tarihleri arasında Antalya'da düzenlenen Wuşhu Kung Fu Tuishou Şampiyonası'nda dereceye giren minik ve genç sporcular, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Adil Taşkıran ve Antrenör Edip Dalkılıç ile birlikte Kurtalan Kaymakamı/Başkan V. Çağlar Tekin'i ziyaret etti.

Kaymakamlığın destekleri ile Halk Eğitim Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Kurtalan Ekspresi Gençlik Spor Kulübü sporcularını gösterdikleri başarı dolayısı ile tebrik eden Kaymakam/Başkan V. Tekin, başarılı sporcularımızı çeşitli hediyeler ile ödüllendirdi.

Bir çok spor dalında gerek hem Kaymakamlık hem de Belediye olarak destek verdiklerini belirten Kaymakam/Başkan V. Tekin, spor kulüplerine desteklerinin devam edeceğini ifade ederek bütün sporcularımıza başarılar diledi.

Sporcularımızın Wuşhu Kung Fu Tuishou Şampiyonası'nda Aldıkları Dereceler

Sena Baysal - Gençler Türkiye Şampiyonu

Burak Işık- Yıldızlar Türkiye 2.'si

Civan Serhat Gülmez - Yıldızlar Türkiye 2.'si

Muhammed Cevher Göktürk - Minik Yıldızlar Türkiye 3.'sü

Umut Dalkılıç - Minik Yıldızlar Türkiye 3.'sü

Ahmet Alver - Yıldızlar Türkiye 3.'sü

Edip Dalkılıç - Büyükler Türkiye 3.’sü

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.