Bu haber kez okundu.

Kore Gazisinden Vali Hacıbektaşoğlu’na Ziyaret
banner229

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu,  Kore Gazisi Osman Yücel’i makamında ağırladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Hacıbektaşoğlu, “Dünyanın birçok yerinde mazlumların hakkını korumak için canını vermiş Mehmetçiklerimiz ve yaralanmış gazilerimiz bizim en kıymetli varlığımızdır.“dedi.

Şehit ve Gazilerimizin ortaya koydukları azim ve kararlılığın her türlü takdirin üzerinde olduğunukaydeden Vali Hacıbektaşoğlu,“Eğer bugün hür ve bağımsız bir ülkede özgürce yaşayabiliyorsak bunlar şehit ve gazilerimizin sayesindedir. 
Bize miras bıraktıkları kutlu vatanımızı birlik ve beraberlik içinde koruyarak, ülkemizi elbirliğiyle daha da güçlendireceğiz. Allah şehitlerimizin ve ahirete intikal etmiş tüm kahraman gazilerimize rahmet eylesin. Mekânları cennet olsun.” diye konuştu.

Ziyarette, Gazi Osman Yücel ve beraberindeki heyetle bir süre sohbet eden Vali Hacıbektaşoğlu, sorun ve taleplerini dinledi.

Kore’de yaşadığı anılarını Vali Hacıbektaşoğlu ile paylaşan Gazi Osman Yücel ise Vali Hacıbektaşoğlu’nungösterdiği yakın ilgiye teşekkür etti.

Ziyarette, Eruh Dikboğaz Köyü Muhtarı Mehmet Acar, Terör Gazisi Sait Öner, Gazi Osman Yücel’in oğlu Cemal Yücel’de hazır bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.