Bu haber kez okundu.

Kanka Polis Eşliğinde Öğrencilere Karşıdan Karşıya Geçme Eğitimi Verildi
banner229

Siirt'te İnönü İlkokulu ve Atatürk ilkokulunda ki öğrencilerin polislere bakış açısını eğlenceli hale getirmek için karşıdan karşıya geçme eğitimi sırasında Trafik polislerine eşlik eden "Kanka Polis, minikler tarafından büyük ilgi gördü.

Çocuklara polis sevgisini aşılamak, polis-çocuk ilişkilerini geliştirmek amacıyla Alo Kanka kostümüyle eğitimlere katılan Kanka Polis, trafik güvenliği konularında minikleri bilgilendirdi.

Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, 20.05.2022 Cuma günü 11:30-12:00 saatleri arasında kanka polis ile birlikte İnönü ilkokulu ve Atatürk ilkokulunda, okul çıkışında öğrencilerin karşıdan karşıya geçmesi konusunda 60 İlköğretim öğrencisi yayaya gerekli bilgilendirme ve eğitim faliyeti düzenlendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.