Bu haber kez okundu.

Kamu Kurum, Kuruluşları İdarecileri İle İftar Programı Düzenlendi
banner229

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, kamu kurum, kuruluşları idarecileri ile iftar yemeğinde bir araya geldi.
Siirt Valiliği ev sahipliğinde, İl Özel İdare Sosyal Tesislerinde düzenlenen iftar programına, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Uğur Ertekin, İl Emniyet Müdürü Hakan Yıldırımoğlu, Vali Yardımcıları Samet Öztürk, Fatih Kurt, İlçe Kaymakamları, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, İl Genel Meclis üyeleri ile kamu kurum kuruluşların idarecileri katıldı.
İftar öncesi Vali Hacıbektaşoğlu, masalarını tek tek gezerek katılımcılarla bir süre sohbet etti.
İftar programına katılan katılımcılara teşekkür eden Vali Hacıbektaşoğlu, “Siirt’in kalkınması ve gelişmesi için tüm ekip arkadaşlarımızla birlikte yoğun bir çaba harcıyoruz. Amacımız, vatandaşlarımızın refahını, yaşam standartlarını huzur ve güven iklimi içinde daha da ileriye taşımaktır. Ramazanımız ve Bayramımız mübarek olsun.” dedi.
Program, İl Müftüsü Vehap Kapıcıoğlu’nun yemek duası ile sona erdi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hakan 2 yıl önce

Okullar kamu kuruluşu değil mi? Okulların idarecileri de davet edilmeliydi.