Bu haber kez okundu.

Jandarma Genel Komutan Yardımcısı Korgeneral Hüseyin Kurtoğlu, Vali Bektaşoğlu’na Nezaket  Ziyaretinde Bulundu
banner229

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmî Gazete ’de yayımlanan Jandarma Genel Komutanlığı 2022 yılı Atama ve Terfi kararnamesi ile  Van Jandarma Asayiş Kolordu komutanı iken, Jandarma Genel Komutan Yardımcılığına atanan Korgeneral Hüseyin Kurtoğlu ve beraberindeki heyet, Vali Osman Hacıbektaşoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Valiliğe gelişinde Vali Hacıbektaşoğlu tarafından karşılanan Korgeneral Kurtoğlu, Valilik Şeref defterini imzaladı.

Daha sonra Vali Hacıbektaşoğlu’nun makamına geçen Korgeneral Kurtoğlu ve beraberindeki heyet, Vali Hacıbektaşoğlu ile bir süre görüştü.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Hacıbektaşoğlu, Korgeneral Kurtoğlu’na ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, yeni görevlerinde başarılar diledi.

Vali Hacıbektaşoğlu, ziyaret anısına, Korgeneral Kurtoğlu’na şanlı Türk bayrağı işlemeli bir tiftik battaniyesi hediye etti.

Korgeneral Kurtoğlu ise misafirperverliğinden dolayı Vali Hacıbektaşoğlu’na teşekkür etti.

Korgeneral Kurtoğlu’na Valilik ziyaretinde, Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Tümgeneral Aykut Tanrıverdi, Bursa İl Jandarma Komutanlığına atanan Tümgeneral Tekin Aktemur, Şırnak Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Yusuf Ziyaddin Cavlak, Bilecik Jandarma Eğitim Komutanlığına atanan Tuğgeneral Uğur Ertekin, Siirt İl Jandarma Komutanlığına atanan Tuğgeneral Emrullah Büyük eşlik etti.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.