Bu haber kez okundu.

Jandarma Alay Komutanı Tuğgeneral Ertekin’e Veda Yemeği Düzenlendi
banner229

Jandarma Genel Komutanlığı kararnamesi ile Bilecik Jandarma Eğitim Komutanlığına atanan Siirt İl Jandarma Alay Komutanı Tuğgeneral Uğur Ertekin için veda yemeği düzenlendi.

İl Jandarma Komutanlığında düzenlenen Veda yemeğine; Vali Osman Hacıbektaşoğlu, AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören,İl Emniyet Müdürü Hakan Yıldırımoğlu,AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç, Kaymakamlar, Belediye Başkanları ve İlimiz protokol üyeleri ve askeri personeller katıldı.

Veda yemeğinde bir konuşma yapan Vali Hacıbektaşoğlu, Yaklaşık iki yıldır Siirt’te görev yapan Jandarma Komutanımız Uğur Ertekin Paşamızın şehrimize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı kendisine  ve tüm kahraman Mehmetçiklerimize  teşekkür ediyorum.
Paşamıza bundan sonraki hayatında ailesi ile birlikte mutluluklar diliyorum, başarılar diliyorum” diye konuştu.

Siirt’te görev yaptığı süre içerisinde çok güzel dostluklar edindiğini dile getiren Tuğgeneral Ertekin, “Huzurlu ve güvenli kentimizde emniyet ve asayiş hizmeti yürütmekten büyük bir keyif aldım. Bütün kurumlardan ve vatandaşlardan destek gördük. Başta sayın Valimiz olmak üzere tüm Sirtli hemşehrilerime teşekkür ediyorum.”dedi.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.