Bu haber kez okundu.

İşyerinden ve Kurumdan Hırsızlık Yapan Şahıs Tutuklandı
banner229

Siirt Barış Mahallesi Hükümet Caddesi üzerinde faaliyet gösteren bir işyerinde ve bir Kurumda hırsızlık yaptıkları tespit edilen şahıslardan biri tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada; 09.02.2022 günü Barış Mahallesi Hükümet Caddesi üzerinde faaliyet gösteren bir işyerinde meydana gelen 7000 TL değerinde gıda malzemesi çalınması olayı ile ilgili  Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği Ekipleri'nce yapılan çalışmalarda; işyerinden hırsızlık konusunu gerçekleştiren  3 (Üç) şüpheli şahıs tespit edilmiş, bu şüpheli şahıslardan 1(Bir) şahsın yakalaması 17.02.2022 günü yapılmış, 18.02.2022 günü Hırsızlık Büro Amirliği Ekipleri'nce Adli Mercilere çıkarılan  şüpheli şahıs Mahkemece TUTUKLANMIŞTIR.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.