Bu haber kez okundu.

İşyerinden Para ve Sigara Çalan Hırsız Tutuklandı
banner229

Bahçelievler Mahallesinde bir iş yerinin çelik kasasından 1000₺ para ve iş yeri içerisinden yaklaşık 5000₺ değerinde çeşitli markalarda tekel bandrollü sigara çalınması olayın faillerinden biri tutuklandı bir kişiye de ev hapsi verildi.

Valilikten yapılan açıklamada;Emniyet Müdürlüğümüzce “Asayiş Suçlarının Önlenmesine” yönelik yapılan çalışmalar kapsamında; 26.12.2021 günü Bahçelievler Mahallesinde bir iş yerinin çelik kasasından 1000₺ para ve iş yeri içerisinden yaklaşık 5000₺ değerinde çeşitli markalarda tekel bandrollü sigara çalınması olayı ile ilgili Asayiş Şube Müdürlüğümüzce yapılan çalışmalarda hakkında daha önceden hırsızlık konularından çok sayıda işlem yapılan 2(İki) şahsın hırsızlık olayını gerçekleştirdikleri tespit edilerek, suç eşyalarıyla birlikte yakalanmışlardır.

2 (İki) şahıs Adli makamlara çıkarılmış olup 1(Bir) şahıs mahkemece ev hapsi cezası ile serbest kalmış, diğer şahıs ise tutuklanmıştır.

Halkımızın güvenliğini tehdit eden tüm unsurlara karşı mücadelemiz kararlılıkla sürecektir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.