Bu haber kez okundu.

İstanbul Tillolular Vakfı Başkanı Nimet Kaya Hayatını Kaybetti
banner229

Dün gece İstanbul Fatih’te trafik kazası geçiren İstanbul Tillolular Dernek Başkanı  Hacı Nimet Kaya ağır yaralı olarak kaldırıldığı İstanbul Eğitim Araştırma Hastanesi’nde bu sabah Hakk'ın rahmetine kavuştu. 

Uzun yıllardır İslami mücadele ve hayır faaliyetleriyle maddi ve manevi dayanışma içinde olan Hacı Nimet Kaya kurucusu olduğu İstanbul Fatih’teki Tillolular Derneği Başkanlığını yürütüyordu. 

Nimet Kaya Özgür-Der Genel Başkanı Rıdvan Kaya ile Ömer Kaya’nın babalarıydı.
İstanbul da vefat eden Kayanın cenazesi Fatih Camisinde kılınacak cenaze namazının ardından Siirt’e getirilecek ve yarın Tillo ilçesinde defnedilecek.

OSMAN ÖREN BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören yayınladığı mesajında; İstanbul Tillolular Derneği Başkanı Mümtaz Şahsiyet, güzel İnsan Hacı Nimet Kaya amcamız hakkın rahmetine kavuşmuştur. 

Allah-u Teala’dan kendisine rahmet ve mağfiret,başta Kaya ve Toprak ailesi olmak üzere bütün akraba ve dostlarına sabrı cemil diliyorum.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.