Bu haber kez okundu.

İş Yerinden Hırsızlık Yapan Zanlı Tutuklandı 
banner229

Siirt’te iş yerinden 400TL ve bozuk para çaldığı tespit edilen zanlı tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada; 04.03.2022 günü saat 01.15 sıralarında Kooperatif Mahallesi 1760 Sokak üzerinde faaliyet gösteren bir işyerinde meydana gelen 400 TL banknot ve madeni paranın çalınması olayı ile ilgili olarak Müdürlüğümüz Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince yapılan kamera destekli çalışmada olayı gerçekleştiren şahsın F.Ö. isimli şahıs olduğu tespit edilmiş, şahıs 08.03.2022 günü saat 03.15 sıralarında Çarşı Mahalle Bekçileri ekiplerince yakalanmış çıkarıldıkları adli mercilerce TUTUKLANMIŞTIR.

Kurtalan'da Aranan Gaspçıyı Polis Ekipleri Yakaladı Mahkeme Serbest Bıraktı

Kurtalan ilçesinde küçük yaştaki bir çocuğun parasını zorla aldığı belirtilen bir şahıs emniyet kuvvetleri tarafından yakalandı.

Mahkemeye çıkarılan şahıs adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Olayla ilgili olarak Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi “03.03.2022 tarihinde Kurtalan ilçesinde yaşı küçük bir şahsın zorla 200 TL parasını aldığı tespit edilen E.S isimli şahıs, 07.03.2022 tarihinde Kurtalan İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerimizce yakalanmış olup, çıkarıldığı adli mercilerce adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştır.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.