Bu haber kez okundu.

İş İnsanı Şirin Yıldız'dan Kurban Bayramı Mesajı
banner229

Ensar Beton Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şirin Yıldız, tüm İslam aleminin mübarek Kurban Bayramını kutladı.

Mehmet Şirin Yıldız, yayımladığı Kurban Bayramı mesajında;"Milletimizin en temel değerlerinden olan sevgi, saygı ve kardeşlik duygularıyla yardımlaşma ve dayanışmanın en üst seviyede yaşandığı dini bayramlarımızdan olan bir Kurban Bayramı'na daha ulaşmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz.
İçerisinde pek çok güzellikleri ve hikmetleri barındıran Kurban Bayramı; birlik ve beraberlik içerisinde yardımlaşmanın, yoksula, kimsesize ve çaresize yakınlaşmanın en güzel örneğidir.

Böyle güzel günlerde, yanı başımızdan başlayarak, bu bayram coşkusunu elimizin uzandığı her yere taşımalı, sevinçlerimizi olduğu kadar, keder ve acılarımızı da paylaşmalıyız.
Bu bayramın temelinde kardeşlerimizle elimizdekini paylaşmak, bölüşmek vardır. Birlik ve beraberlik içinde olduğumuzu, birbirimizi sevdiğimizi, kardeş olduğumuzu ortaya koymak iradesi vardır.

Kurban Bayramı, birliğin, beraberliğin, sevgi ve merhametin bayramıdır. Aynı gemi içinde seyahat ettiğimizin farkındalığını yaşayıp, dayanışma ruhunu toplumun tüm katmanlarına yayma ve şefkat iklimine ulaşma iradesini ortaya koyduğumuz en önemli gün olan Kurban Bayramının, ilimize sağlık, huzur ve mutluluk getirmesi temennisi ile tüm Siirtli hemşerilerimin bayramlarını kutluyor, selam ve saygılarımı sunuyorum." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.