Bu haber kez okundu.

İş İnsanı Burak Kayra'dan Yeni Yıl Mesajı
banner229

Siirtli İş İnsanı, (Murat Market) Yönetim Kurulu Başkanı Burak Kayra, yeni yıl mesajı yayımladı.

Yeni yıl dolayısıyla mesaj yayımlayan Burak Kayra mesajında şu ifadelere yer verdi;“Her yeni yıl, yeni bir başlangıçtır. Yeni umutları ve beklentileri de beraberinde getirmektedir.

2022 yılını acı ve tatlı hatıralarıyla geride bırakırken, içimizdeki büyük umutlar, beklentiler, coşku ve heyecanla hep beraber yeni bir yıla giriyoruz.

Yaptığımız her işte olduğu gibi, geride kalan bir yılın da muhasebesini yaparken, 2023 yılının en iyi şekilde geçmesi için hangi adımları atmamız gerektiğini düşünmeli, zamanımızı, enerjimizi ve potansiyelimizi en verimli şekilde değerlendirmeliyiz.
Bu duygu ve düşüncelerle, 2023 yılının başta ülkemize, tüm insanlığa ve Siirtlilere huzur getirmesi, başarının sürekli olması, sevginin hiç eksik olmaması, birlik ve beraberlik anlayışımızın daha da pekişmesine vesile olmasını diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” ifadelerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.