Bu haber kez okundu.

İl Özel İdaresinde Tahliye, Kurtarma ve Yangın Tatbikatı Düzenlendi
banner229

Siirt İl Özel İdaresi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü ve İl AFAD Müdürlüğü ekipleri “İşyerlerinde Acil Durumlar Hakkındaki Yönetmenlik” kapsamında; İl Özel İdaresi Hizmet Binası Yerleşkesinde tahliye, kurtarma ve yangın söndürme tatbikatı gerçekleşti. 
AFAD İl Müdürlüğünden gelen uzman ekipleri ilk olarak İl Özel İdaresi personellerine ve Kurum Müdürlerine kısa bir brifing verildikten sonra ekipleri tatbikatı gerçekleştirdi.
Tatbikat, Siirt İl Özel İdaresi İtfaiye, Kurtarma ekipleri ve AFAD Müdürlüğüne bağlı uzam ekipler tarafından gerçekleşen tatbikatta senaryo gereği İl Özel İdaresi binasında çıkan yangına anında müdahale edilerek binada bulunan personellerin güvenli bir şekilde tahliyelerinin yapılması uygulandı.

Burada yapılan tatbikatta uzman görevlilerce İl Özel İdaresi İtfaiye ekibine yangın söndürme tatbikatı ve her personelin benzer durumlarda yangın söndürme tüplerini nasıl kullanacaklarına dair uygulamalı olarak eğitim verildi.
İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hıfzullah Canpolat, bu tür tatbikatların acil durumlarda hayat kurtaracağını belirterek rutin olarak her yıl yapıldığını açıkladı.


​​​​​​​



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.