Bu haber kez okundu.

İl Emniyet Müdürü Halit Aziz Yılmaz Muhtarlarla Kahvaltıda Bir Araya Geldi
banner229

İl Emniyet Müdürü Halit Aziz Yılmaz, ilimizde görev yapan muhtarlarla kahvaltıda araya geldi. Kahvaltıya İl Emniyet Müdür Yardımcıları, Şube müdürleri ve birim amirleri de katıldı.

Muhtarlarla bir araya gelmekten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Emniyet Müdürü Halit Aziz Yılmaz, mahallelerdeki huzur ve güvenin tesisi için muhtarlara önemli görevlerin düştüğünü hatırlatarak,  gördükleri bir olumsuzluk anında ‘112 Acil İhbar Hattı’nı arayarak bildirmelerini istedi.

Muhtarlara ve vatandaşlara emniyet güçlerinin kapılarının her zaman açık olduğunu ifade eden Yılmaz, mahallelerde yapılan anlık şok uygulamalarla oluşabilecek asayiş olaylarının önüne geçildiğini, vatandaşlarımızın huzur ve refah ortamını sağlamak için üst düzey çaba sarf edilip gerekli tüm tedbirlerin alındığını açıkladı.

Muhtarlar kentte yürütülen çalışmalardan ve alınan tedbirlerden dolayı başta İl Emniyet Müdürü Halit Aziz Yılmaz olmak üzere Siirt Polisine teşekkür ederken, Siirt İl Emniyet Müdürü Halit Aziz Yılmaz da muhtarlarla bu tür etkinliklerin belirli periyotlar halinde yapılacağını belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.