Bu haber kez okundu.

İki İşyerinden Malzeme Çalan Hırsız Tutuklandı
banner229

Siirt'te birden çok hırsızlık olayına karışan E.Ç.isimli zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.
İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada;08.03.2022 günü Tınaztepe Mahallesindeki bir adres önünde park halinde bulunan bir araçtan çalınan, 1 adet tornavida, 1 adet kerpeten, 1 adet budama makası ve sayısını bilmediği bahçe malzemelerinin çalınması konusu;
07.03.2022 günü Bahçelievler Mahallesi Hz. Fakirullah Caddesi üzerindeki bir adreste faaliyet gösteren Bir iş yerinde meydana gelen 3000 TL değerinde Bir adet elektrik süpürgesinin çalınması ile ilgili olarak; Müdürlüğümüz Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği görevlilerince yapılan kamera destekli çalışmada her iki olayında şüphelisi olarak tespit edilen E.Ç. isimli şahıs 09.03.2022 günü saat 00.55 sıralarında Yeni Mahalle 1514 Sokak üzerinde Çarşı ve Mahalle Bekçileri ekiplerince yakalanmış.09.03.2022 günü şahıs çıkarıldığı adli mercilerce iki dosyadan da TUTUKLANMIŞTIR.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.