Bu haber kez okundu.

İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce, Siirt, Kurtalan ve Baykan’da İncelemelerde Bulundu
banner229

İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce, Siirt merkez ile Kurtalan ve Baykan ilçelerinde yürütülen çalışmalarla ilgili incelemelerde bulundu.

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere kente gelen İnce, Kurtalan Belediyesini ziyaret etti. Vali ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu ve diğer yetkililerce karşılanan İnce, Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Çağlar Tekin'den ilçede yürütülen çalışmalar hakkında brifing aldı.

Esnaf ve vatandaşları da ziyaret eden İnce, onların sorun ve taleplerini dinledi. Buradan Baykan ilçesine geçen İnce, belediyeyi ziyaret ederek, Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Emin Bağlı'dan ilçede yürütülen  çalışmalar hakkında brifing aldı.

Baykan İlçe esnafını ziyaret eden İnce, daha sonra Veyselkarani beldesine gelerek, burada da esnafın sorunlarını dinledi.

Temasları kapsamında Siirt kent merkezine gelen Bakan Yardımcısı İnce, Siirt Belediyesini ziyaret etti. Vali ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu'dan bilgi alan İnce, burada düzenlenen 'Yatırım Değerlendirme ve İstişare” toplantısına katıldı.

İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce, toplantının ardından yaptığı açıklamada, görevlendirme yapılan belediyelerde çok önemli hizmetlerin gerçekleştiğini söyledi.

Gurur verici bir tabloyla karşılaştıklarını belirten İnce, yapılan çalışmalarla vatandaşların yaşam standartlarının artırıldığını aktardı. Yolların kalitesi ve kaldırım düzenlemelerine değinen İnce, "Hem de yol uzunluklarının genişletilerek daha kaliteli bir hale getirilmesi konusunda büyük çalışmalar yapıldı.

Yine çok sayıda parkın yapılması ve vatandaşlarımızın hizmetine sunulduğunu, içme suyu hattının yenilendiğini, birçok yerde ek kaynaklar yapıldığını, yine temiz şehir anlayışı ile şehri temiz tutmak için herk türlü tedbirin alındığı, sosyal belediyecilik anlayışıyla vatandaşlarımıza sosyal hizmetlerin artırılarak devam ettirildiğini ve geldiğimiz noktada vatandaşları memnun edecek çalışmalara imza atıldığını, özellikle Kadın Yaşam Merkezinin hizmete sokularak buradaki faaliyetlerin aktifleştirilerek kadınlara çok büyük önem verildiğini ve yine geçtiğimiz dönem içinde Millet Parkının hizmete alınması ile ilgili çok ciddi memnuniyet verici geri dönüşlerin olduğunu müşahede ettik." dedi.

Bakn Yardımcısı İnce, yapılan çalışmalarla ilgili kaynaklara değinerek, gelen kaynakların milletin hizmetine sunulduğunu anlattı. İnce, şunları kaydetti: "Bütün bunlar nasıl yapılıyor?' sorusuna şu cevabı ancak verebiliriz. Bu kaynaklar daha önceden de geliyordu ama bu kaynaklar daha önceki yönetim tarafından teröre kanalize ediliyordu.

Teröre kanalize edilmeyen kaynakların milletimizin hizmetine kanalize edildiğinde bu hizmetlerin artarak, çoğalarak önümüze milletimizin hizmetine dönüştüğünü görüyoruz. Bu da gerçekten çok memnuniyet verici. Emeği olan çalışan katkı sağlayan tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyorum ifadelerini kullandı.

Ziyaretlerde, Vali Yardımcısı ve Vali Yardımcısı ve Gökçebağ Belde Belediye Başkan Vekili Samet Öztürk, Vali Yardımcısı Fatih Kurt, İl Emniyet Müdürü Hakan Yıldırımoğlu, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Zekeriya Tor, AK Parti İl Başkanı Av.Ekrem Olğaç ve MHP İl Başkanı Fatih Cantürk de yer aldı.

BAYKAN ZİYARETİ

SİİRT ZİYARETİ


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.