Bu haber kez okundu.

HÜDA PAR'ın Kuruluşunun 9'uncu Yıldönümünde Siirt'te Broşür Dağıtıldı
banner229

19 Aralık 2012'de "Dürüst Siyaset, Gerçek Adalet" şiarıyla siyaset sahnesine çıkan HÜDA PAR Siirt İl Başkanlığı tanıtım amaçlı broşür dağıttı.

HÜDA PAR Siirt il Başkanlığı, "Memleketin HÜDA PAR'aİhtiyacı Var" sloganıyla kuruluşunun 9'uncu yıldönümü nedeniyle üye ve gönüllüleriyle birlikte parti programının da yer aldığı broşürleri halka ve esnafa dağıttı.

Yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi veren HÜDA PAR Siirt il Başkan Yardımcısı Emin Tetik, HÜDA PAR'ın siyaset anlayışını şu sözlerle dile getirdi:

Malumunuz bugün HÜDA PAR'ın 9'uncu kuruluş yıldönümünü, bu vesile ile parti programımızın yer aldığı broşürleri halkımız ve esnaflarımıza dağıttık. Parti olarak hakkaniyete dayalı siyaset güdüyoruz.
Her kesin eşit muamele gördüğü, kimsenin haksızlığa uğramadığı, Türk'ü, Kürdü, Arap'ı, Çerkez'i Laz'ı toplumun her kesimini kapsayan, ayırım yapmadan adil bir şekilde yönetilmesinden yanayız. Bu gaye için uğraşıyoruz ve çalışmalarımıza devam edeceğiz.

"Partimiz İslami bir referansa sahip olduğu için mutlu ve onurluyuz"

Seçim endeksli bir parti olmadıklarını ve sürekli halkın içinde bulunduklarını ifade eden HÜD PAR Tillo İlçe Başkanı Cengiz Tan, duygu ve düşüncelerini şu sözlerle aktardı:İnsanları bilgilendirip çözümler sunan bir partimiz var. Partimizin kuruluşunun 9'uncu yıldönümü münasebetiyle mutluyuz.
Halkımızla iç içeyiz.
Seçim endeksli bir parti olmadığımız için esnafımızı, halkamızı ziyaretlere devam ediyoruz. Bütün Siirt'i gezmeye ve partimizi tanıtmaya çalışıyoruz. Partimiz İslami bir referansa sahip olduğu için de ayrı bir mutluluk ile onuru bir arada yaşıyoruz. Halkımızda bizi benimsedi, sağ olsunlar bizi güzel ağırlıyorlar. Bizler de elimizden geldiği kadarıyla Siirt halkına layık olmaya çalışıyoruz.

HÜDA PAR'ın kuruluşunun 9'uncu yıldönümü nedeniyle üye ve gönüllüleriyle birlikte olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden HÜDA PAR Siirt İl Başkanlığı Medya Sorumlusu Hasan Tetik, halkın HÜDA PAR'a ihtiyacı olduğuna dikkat çekti.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.