Bu haber kez okundu.

HIRSIZLIK MALI SATIN ALAN ŞAHIS HAKKINDA İŞLEM YAPILDI 
banner229

Siirt'te Yenimahalle Haydar Koyuncu Caddesi üzerindeki bir evden çalındıkları tespit edilen saz ve gitarı satın alan şahıs hakkında işlem yapıldı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada;15.02.2022 günü Yenimahalle Haydar Koyuncu Caddesi üzerindeki bir adreste gerçekleşen Evden Hırsızlık konusu ile ilgili olarak , olayda; ikametten 1 adet diz üstü bilgisayar, 1 adet fotoğraf makinası, 1 adet oyuncak tabanca, 1 adet bıçak, 1 adet gitar, 1 adet saz ve yaklaşık 300 TL para çalınmış olup olayın şüphelisi veya şüphelilerin tespit edilerek suç unsurları ile birlikte yakalanmasına yönelik Asayiş Şube Müdürlüğüz Hırsızlık Büro Amirliği görevlilerince yapılan çalışmalarda saz ve gitar bulunmuş, satın alan R.K isimli şahıs tarafımızdan yakalanarak hırsızlık malı satın almaktan işlem yapılmıştır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.