Bu haber kez okundu.

Halit Ertekin Emekli Oldu
banner229

Siirt'in eski Cezaevi Müdürü ve Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü eski kontrol teknikeri Halit Ertekin emekliye ayrıldı.

Siirt’in sevilen ve sayılan simalarından, vatandaşlarla  iyi ilşkiler kuran ve görevini yıllardır layıkıyla yürüten ve büyük bölümü yöneticilikle ifa eden Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü eski kontrol teknikeri Halit Ertekin  memuriyet hayatını noktaladı.

Çevresinde sevilen sayılan Ertekin, geçen hafta kendisi için düzenlenen bir veda yemeği ile kamu hayatını noktalayarak emekliliğe ayrıldı.

Halit Ertekin'e Medya Siirt ailesi oalrak emeklilik hayatında sağlık ve huzur dolu günler diliyoruz.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nezir demircan 2 yıl önce

Bu arkadaşa hayırlı olsun darısı emekli olmak isteyenlere Bu yorumu yayınlamayacağınızı biliyorum ama genede yazacağım milletim dediğini memleketi B..K götürüyor uçak gelmez uçak kalkmaz kurtalan yolu 15 yıldır olmaz merkezde bir çok yol bozuk bunlar yazılmaz neden yazılmaz aman kimseye kötü olmayalım aman bozuşmayalım benim işim görülüyor ya başkasından bana ne yetkililer bize değer veriyor YAHU ALLAH DEĞER VERSİN MEMLEKETE YARARI OLMAYANI yetkililer sevmiş ne çıkar kim işini hakkıyla yapıyor haktan hakikatten yana oluyorsa hangi meslekte olursa olsun allh onu muvaffak etsin ondan razı olsun kim haktan değilde halkayaranmak için işini yapıyorsa Allah muvaffak etmesin ondan razı olmasın aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hade yayınlada görelim