Bu haber kez okundu.

GÜRES CADDESİ’NDE AĞAÇLANDIRMA ÇALIŞMALARI BAŞLADI
banner229

Siirt il merkezinde yapımı hızla devam eden Hz. Fakirullah  (Güres) Caddesi’nde ağaçlandırma projesi için kurulan özel ekip, caddede ağaçlandırma çalışmalarına başladı.

Vali ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu’nun talimatıyla Siirt Üniversitesi Ziraat Fakültesi işbirliğiyle Güres Caddesinde yapılan çalışmalar kapsamında, özel peyzaj ekibi tarafından belirlenen cadde boyunca ağaç dikim ve yeşillendirme çalışmalarına başladı.

Kentin vizyon projeleri arasında yer alancadde üzerinde Siirt Belediyesi tarafından 24 farklı bitki türü ve yaklaşık 130 adet büyük boy ağaç dikimi gerçekleştirilecek.

Bu kapsamda cadde ortasında eskiden var olan iş yerleri yerine süs havuzları ve yeni ağaçlar olacak. Caddenin Kasım ayında tamamlanarak, vatandaşların hizmetine sunulması hedeflenmektedir.

Tüm çalışmalarımız, vatandaşlarımızın yaşam koşullarını yükseltmek ve daha yaşanılabilir bir Siirt için hız kesmeden devam etmektedir.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet 2 yıl önce

palmiye dikmişler ölsün diye, bu ağaçlar deniz havası olan yerde yaşar...