Bu haber kez okundu.

Güneş Ailesinden Vali Hacıbektaşoğlu’na Teşekkür Ziyareti
banner229

Siirt’in Pervari ilçesine bağlı Beğendik Beldesinde piknik yaptıkları sırada Müküs Çayı'na düşen arkadaşını kurtarmak isterken akıntıya kapılarak hayatını kaybeden Hemşire Eyüp Güneş'in babası Aydın Güneş aile bireyleri ile birlikte Vali/Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu'nu ziyaret etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Hacıbektaşoğlu, Devletimiz her zaman vatandaşın yanındadır. Yanlarında olmaya devam edecektir. Zor tabiat koşullarında Eyüp kardeşimize ulaşmak için devletimiz tüm imkânları seferber etti. 64. günde cenazesine ulaştık. Kendisine bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum. Mekânı cennet olsun. Acılı ailemize sabır diliyorum.” dedi.
Eyüp Güneş’in babası Aydın Güneş’te Arama/kurtarma çalışmalarında tüm ilgili kurumların özveri ile büyük bir fedakârlıkla çalıştıklarını belirterek, başta Sayın Valimiz olmak üzere tüm kişi ve kuruluşlara teşekkür ediyorum“ dedi.
Pervari Sağlık Müdürlüğünde görevli hemşire Eyüp Güneş Müküs Çayı'nda akıntıya kapılan arkadaşını kurtarmak isterken akıntıya kapılarak kaybolmuş, cansız bedenine 64 gün sonra ulaşılmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.