Bu haber kez okundu.

Fahrettin Nazlıer Güven Tazeledi
banner229

Türkiye YOL-İŞ Sendikası Diyarbakır 2 Nolu Şubesinin 11. Olağan Genel Kurulu Diyarbakır ilinde gerçekleştirildi.

YOL İŞ Sendikası Genel Başkanı Ramazan Ağar, Genel Merkez yöneticileri, Çevre İllerde ve Bölgelerden 15 Şube Başkanı ve yönetimleri, Adana Türk-İş Konfededrasyonu bölge Başkanı, Diyarbakır Türk-İş Konfederasyonu Bölge Başkanı, Tük-İş Bağlı kardeş Sendikalarının bölge Başkanları, YOL-İŞ Sendikasının Diyarbakır, Siirt, Batman, Şırnak, il delegelerinin katıldığı genel kurulda mevcut başkan Fahrettin Nazlıer yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

Diyarbakır’da gerçekleştirilen olağan genel kurul toplantısı saygı duruşu ardından İstiklal Marşının söylenmesi ile başladı. Şube Başkanı Fahrettin Nazlıer yaptığı açılış konuşmasında; Türkiye’nin içinde bulunduğu ekonomik, siyasal ve sosyal şartlar KİT’lere olan ihtiyacı artırdığını, kamu kurumlarının güçlendirilmesi büyün önem taşıdığını söyledi.

Artan enflasyonun alım gücünü düşürürken, gelir vergisi dilimlerinden kaynaklanan gelir kayıpları da çalışanların mağduriyetini katladığını belirten Nazlıer; “Vergi adaletinin sağlanması için gerekli mevzuat değişikliğinin yapılması, vergi dilimi aralıklarının çalışanların lehine genişletilmesi gerekmektedir” dedi.

YOL-İŞ Sendika Genel Başkanı Ağar, köylere sunulan hizmetlerde, tarım ve hayvancılığa sağlanan desteklerde kapatılan Köy Hizmetlerinin çok ciddi çalışmalar yaptığını bu teşkilatın kapatılması ile tarım ve hayvancılık ile köylerin bittiğini ifade ederek bu teşkilatın yeniden ayağa kaldırılmasının büyük önem taşıdığını söyledi.

Köy Hizmetleri Genel Müdürlüğünün yeniden kurulmasını isteyen Ağar; “Köylerimize, tarım ve hayvancılığın gelişmesine yürüttüğü çalışmalarla büyük hizmetler veren bu teşkilatımız yeniden açılmalı. Bu teşkilatın kurulması demek, tarım ve ekonomiye destek olunması demek mutlaka bu teşkilatın geçmişteki konumuna mutlaka geri getirmek gerekir” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Fahrettin Nazlıer’in Başkanlığındaki Yönetim Kurulu Oy birliği ile ibra edildi. Tek liste ile gidilen seçimde mevcut başkan Fahrettin Nazlıer güven tazeleyerek YOL-İŞ Diyarbakır 2 No’lu Şube Başkanlığına yeniden seçildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.