Bu haber kez okundu.

Eruh'ta Güvenlik Bariyerleri Kaldırıldı
banner229

İl Emniyet Müdürü Halit Aziz Yılmaz ilimizde bulunan güvenlik bariyerlerini kaldırmasının ardından, Baykan Kaymakamı Emin Bağlı ve Eruh Kaymakamı Ömer Faruk Özdemir ilçelerinde bulunan güvenlik bariyerlerini kaldırdılar.

Eruh Kaymakamı Ömer Faruk Özdemir başkanlığında toplanan İlçe Trafik Komisyonu ; “Günümüzde ülkemizin terör örgütlerine yönelik istikrarlı mücadelesi ile birlikte terörün ve içerdiği şiddetin birçok açıdan etkisi kırılmış, toplum üzerinde oluşturdukları algı zayıflamıştır.

Dolayısıyla ilçemizde rahat ve huzurlu yaşam ortamının temini ile ilçemizin gelişmesi ve kalkınması adına belirtilen sebeplerle alınan güvenlik tedbirlerinin kademeli olarak azaltılması kapsamında  ; Fatih Mahallesi Hasan Özhan Caddesi üzerinde,  Eruh PTT Müdürlüğü önünde bulunan açılır kapanır bariyerlerin (PTT Bariyeri) , Fatih Mahallesi Şehit Jandarma Onbaşı Süleyman Aydın Caddesinde bulunan bariyerlerin (Öğretmenevi Bariyeri) , Fatih Mahallesi 104. Sokak üzerinde, Eruh İlçe Emniyet Amirliği hizmet binasının arkasında, Eruh Devlet Hastanesinin yanında  (67 Nokta Bariyeri) bulunan açılır kapanır bariyerlerin faal kullanıma hazır şekilde pasif durumuna alınarak yol güzergahının taşıt trafiğine açılması “ kararı alınmış olup bariyerler içerisindeki  yol güzergahı üzerinde ve 15 Temmuz Demokrasi Meydanında park etmenin ve duraklamanın yasaklanması kararı alınmıştır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.