Bu haber kez okundu.

Eruh Belediyesi Sokak Hayvanları İçin Örnek Bir Çalışmaya İmza Attı
banner229

Eruh’ta Sokak hayvanları için oluşturulan barınaklar belirlenen noktalara bırakıldı.

Eruh Belediyesi, ilçenin bir çok noktasına sokak hayvanları için barınaklar yerleştirerek,minik yavruları yeni yuvalarına kavuşturdu.

AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç ve Eruh Belediye Başkanı Cevher Çiftçi ile birlikte bugün minik dostlar üşümesin diye onlara özel olarak yapılan kulübeleri ilçenin belirli yerlerine yerleştirdiler . 

Başkan Çiftçi, “Bugün bazı noktalara minik dostlarımız için oluşturduğumuz barınaklarını bırakacağız. Barınakların oluşturulmasında emeği olan AK Parti İl Başkanımız Av. Ekrem Olgaç’a teşekkür ederim.” dedi. 

AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç yaptığı konuşmada özellikle çocuklara hayvan sevgisinin aşılanması gerektiğine dikkat çekti. 

Eruh ilçemizde sokakta yaşayan hayvanlar bizim için son derece önemli. Bu bağlamda da belirlenen yerlere  parklara barınak ve yem kapları yerleştiriyoruz. Gerek belediyemizin, gerekse de hayvanseverlerimizin destekleriyle sokak hayvanlarımız aç kalmasın istiyoruz.

Eruh ilçemizde bu anlamda güzel çalışmalar yapıldığını belirten Olgaç ,Başkan Çiftçi’ye emekleri için teşekkür etti.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.