Bu haber kez okundu.

Erçelik ve Binbay Ailelerin Mutlu Günü
banner229

Siirt'in marka BÜRYAN salonu Bahattin Büryan sahiplerinden Bahattin Erçelik’in oğlu Seraç Erçelik, rahmetli Süleyman Binbay’ın kızı Selin Binbay ile Siirt’te görkemli bir düğünle dünya evine girdiler. 

Düğün töreni  Gelin Selin İle Damat Seraç'ın düğün salonununa gelmesiyle devam başladı. Düğünün gerçekleştiği Güven Park Kır Düğün salonuna gelen genç çift, havai fişek ve ışık gösterileri arasında karşılandı.

Siirt Belediyesi Nikah memuru Bayram Acar’ın kıydığı düğünde Genç çiftin nikâh şahitliklerini AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç, MHP  İl Başkanı Fatih Cantürk, Diyarbakır Siirtliler Derneği Başkanı Adnan Öktüren, DEVA Partisi Merkez İlçe Başkanı Kemal Varır, gelinin amcaları Murat Binbay ve Fırat Binbay yaptı.

Nikah törenin ardından Siirt Çarşı cami imamı Nevzat Erdabakoğlu'nun yapmış olduğu dua İle devam etti.

İlk danslarını davetlilerin alkışları arasında gerçekleştiren Selin ile Seraç Erçelik, mutlu bir yaşam dileğiyle bir kez de şahitler huzurunda  gür bir sesle birbirlerine 'evet' demelerinin ardından nikah şahitlerinin de imzalarıyla evliliklerini resmileştirdiler.

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören,bu birlikteliğin her iki aile adına hayırlı olmasını temenni ediyor, genç çifte mutluluklar diledi. 

Daha sonra Düğün pastasını birlikte kesen genç çift, salonu dolduran davetlileri oluşturduğu halay halkaları ve yerel sanatçı Cengiz Tan’ın söylediği birbirinden güzel şarkılara arasındaki yerlerini alarak gönüllerince eğlendiler.

Düğüne,siyaset ve iş dünyasından çok sayıda davetli katılım göstererek, ailelerin mutluluklarına ortak oldular. 

Damadın babası Bahattin Erçelik, düğün boyunca davetlileriyle yakından ilgilenerek, mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayarak yanlarında bulunan bütün davetlilere teşekkür etti. 

Medya Siirt ailesi olarak Genç çifte ömür boyu mutluluklar dilerken, Erçelik ve Binbay ailelerini de kutluyoruz.















Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.