Bu haber kez okundu.

Emniyet Uyuşturucu ve Sigara Kaçakçılarına Göz Açtırmıyor
banner229

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekiplerinin uyuşturucu ve sigara tacirlerine yönelik yaptığı 2 ayrı operasyonda, bir araçta yapılan aramada 7400 Paket değişik markalarda Gümrük Kaçağı sigara ele geçirirken, Dumlupınar Mahallesinde durdurulan bir şahsın üzerinde uyuşturucu ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada;Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ile İstihbarat Şube Müdürlüklerimizin çalışmaları neticesi tespit edilen bir araçta yapılan aramada;7400 Paket değişik markalarda Gümrük Kaçağı sigara ele geçirilmiştir.

Konuyla alakalı (2) şüpheli yakalanmış olup, gerekli tahkikata başlanılmıştır.

Durdurulan Şahsın Üzerinde Uyuşturucu Ele Geçirildi

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce yapılan çalışmada; ilimiz Dumlupınar Mah. Şeyh Zeynep Caddesi üzerinde durdurulan, Y.E. isimli şahıstan 1 fişek metamfetamin maddesi ele geçirilmiştir.

Şahsın emniyetteki işlemleri devam etmektedir.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.