Bu haber kez okundu.

Emniyet Müdürlüğünden Kadın ve Çocuklara Eğitim Verildi
banner229

Son zamanlarda eğitim çalışmalarına daha çok ağırlık vermeye başlayan Siirt il Emniyet Müdürlüğü kadın ve çocuklara yönelik eğitim çalışması gerçekleştirdi.

Kadınlara kendilerine uygulanan şiddet ve KADES uygulaması, çocuklara da trafik alanında eğitim verildi. Müdürlükten yapılan açıklamada eğitimlere ilişkin şu bilgilere yer verildi “ 25.04.2022 Pazartesi günü 09.00/10.30 saatleri arasında Siirt Trafik Çocuk Egitim Parkında 39 İlköğretim ve okul öncesi öğrencisine uygulamalı ve teorik olarak trafik kuralları ve trafik güvenliği ile ilgili eğitim verilmiştir.

Asayiş Şube Müdürlüğü Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliği görevlilerimizce; 26.04.2022 günü 11.00-12.00 saatleri arasında, İlimiz ULUS Aile Destek Merkezi (ADEM)de 50 kadına Kadın Acil Destek Uygulaması ( KADES) hakkında bilgilendirilme yapılıp, broşür dağıtılmış olup “KADES” kısa filmi izlenmiştir.” Denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.