Bu haber kez okundu.

Edip Ailesinin Mutlu Gününe Milletvekili Osman Ören Şahitlik Etti
banner229

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, Siirt İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip’in kardeşi Vefa Edip ve Huriye Akdağ’ın İstanbul’daki nikah törenine katıldı.

İstanbul’da yapılan nikah törenine Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek ve Şirvan Milli Eğitim Müdürü Barış Kezer’de şahitlik yaptı.

 AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; Siirt İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip’in kardeşi Vefa Edip ve Huriye Akdağ’ın İstanbul’daki nikah törenine mutluluklarına şahitlik ettik. Her iki Aileyi tebrik ediyor , çiftimize ömür boyu mutluluklar diliyorum İfadelerini kullandı.

Siirt İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip, Kardeşim Vefa ve Huriye’nin düğününe katılan Siirt Milletvekilimiz Sayın Osman Ören’e, Şirvan Belediye Başkanımız Sayın Necat Cellek’e,Şirvan İlçe Milli Eğitim müdürümüz Barış Kezer’e tüm akraba ve dostlara teşekkür etti.

Medya Siirt Ailesi olarak Vefa ve Huriye çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.