Bu haber kez okundu.

DİKA Genel Sekreteri Alanlı’dan, AK Parti İl Başkanı Olgaç’a Ziyaret
banner229

DİKA Genel Sekreteri Ahmet Alanlı, DİKA Siirt koordinatörü Mehmet Fatih Kaya İle birlikte AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olğaç’ı ziyaret etti.

Başkan Olgaç başkanlığında yapılan toplantıda ilçe ve belde belediye başkanları ile birlikte ilimiz, ilçelerimiz ve beldelerimizde yapılacak olan yatırımlarla ilgili DİKA Genel Sekreteri Ahmet Alanlı ile istişarelerde bulundular.

DİKA Genel Sekreteri Ahmet Alanlı’nın kendilerine yapmış olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Siirt İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç, “Siirt’in kalkınması adına ticari, sosyal ve istihdam alanlarının tamamında elimizden gelen yardımı yapmaya çalışacağız. 

Bu konuda DİKA Genel Sekreteri Sayın Ahmet Alanlı ile ilimiz ve ilçelerimizde yapılacak yatırımlarla ilgili istişarede bulunduklarını ifade etti.

Başkan Olgaç; Bizlerde inşallah siyasi anlamda gereken tüm çalışmaları yaparak, Siirt’in refah düzeyini daha da yükseltmeye çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Toplantıya, Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek Eruh Belediye Başkanı Cevher Çiftçi, Tillo Belediyesi İdari Mali İşler Müdürü Seyfettin Aykaç ve İl Genel Meclis Üyesi Hasan Carlık katıldı.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.