Bu haber kez okundu.

Canpolat Kolları Sıvadı! Özel İdare Personelleri Sıkı Denetim Altında
banner232

Siirt İl Özel İdaresinde denetimlerinin arttırıldığı, mesai saatlerine uymayanların hakkında ise yasal işlemlerin yapıldığı öğrenildi.
Son günlerde köylerde yapılan çalışmalar ve kış ayında karla mücadelede yaptığı hizmetler ile bilinen Siirt İl Özel İdaresinde çalışan kamu personellerine yönelik sıkı bir denetim uygulandığı öğrenildi. Özellikle mesai saatlerine uymayanların hakkında yasal işlemlerin yapıldığı iddia edilirken, çalışma saatleri dışında uymayan personeller mercek altına alındı. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hıfzullah Canpolat’ın talimatları ile denetimlerin yapıldığı ve Genel Sekreterin sabahın erken saatlerde hizmet binası Saha Amirliğinde oturarak işçi takibi yaptığı gelen bilgiler arasında. 
MUHTARLAR DENETİMDEN MEMNUN
Konuyla ilgili görüşlerini sitemize bildiren köy muhtarları ve köylüler; “Özel İdaresine son günlerde gözle görülür bir denetim yapıldığını fark ettik ve takdirle karşıladık.
Köylere hizmet götürme anlamında önemli bir kamu kurumumuz olan İl Özel İdaresine sabah erken saatlerinde işlerimizi rahatlıkla halletmeye imkânı yakaladık.
Denetimleri sıkılaştıran ve bir zat takip eden İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hıfzullah Canpolat’a ve ekibine teşekkür ederiz. Şuan sabah erken saatlerde daireye gelerek istediğimiz Kurum Müdürlükleri ile irtibat kura biliyoruz ve köylerimizde yaşanan sorunlar çözüme kavuşuyor. Sizlerin aracılığınız ile denetimlerde emeği geçenlere çok teşekkür ediyoruz. Darısı diğer kurumlarımızın başına” dediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.