Bu haber kez okundu.

BKM Danışmanlık Projeden 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı
banner229

BKM Danışmanlık Proje Sanayi Ticaret Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Bekman 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı yayınladı.

Bekman mesajında; Bugün, aziz milletimizin Kurtuluş Savaşı’nı başarıyla neticelendirerek Cumhuriyet’imizin kuruluşunu müjdelediği Büyük Zaferin 100. yıl dönümünü kutlamanın onur ve gururunu yaşıyoruz.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da Samsun’a ayak basmasıyla başlayan Kurtuluş Savaşı; zor şartlar ve her türlü imkânsızlıklara rağmen aziz milletimizin azim ve karlılığı ile kazanılan zaferlerin ardından 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesi ile taçlandırılmıştır.

Tarihimizin önemli dönüm noktalarından birisi olan ve her safhası eşsiz kahramanlık destanlarıyla dolu Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi, ulusumuzun tarihine yön veren önemli savaşlardan birisi olmuş nihayetinde 30 Ağustos Zaferi ile milletimizin bağımsız ve özgür yaşama iradesi tüm dünyaya gösterilmiştir.

Bu vesileyle, Büyük Zafer’in 100. yıldönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile vatanı uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi bir kez daha saygıyla anıyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet DEMİR 2 yıl önce

Tabrik ederim