Bu haber kez okundu.

Belediye Personeli Sağlık Taramasından Geçti
banner229

Siirt Belediyesi çalışanları 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu ve bağlı mevzuatlar gereği sağlık taramasından geçirildi.

Şehri geleceğe taşıyacak projeleri hayata geçirerek modern kent Siirt’i oluşturma gayretiyle çalışmalarını sürdüren Siirt Belediyesi, bunun yanında kaliteli ve hızlı hizmet sunmak için 7/24 şehri için mücadele eden personelini de ihmal etmiyor.

Sağlık kuruluşları tarafından gerçekleştirilen taramalarda Belediyemize bağlı personeller muayeneden geçirildi. Muayene belediye binası yanına kurulan mobil sağlık taraması aracı ve belediye hizmet binasında yapıldı. Personele, sağlık taraması çerçevesinde PA-Akciğer grafisi, Odyo (işitme testi), Hemogram (kan testi), SFT (solunum fonksiyon testi) ile tetanos aşısı yapıldı.

İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu kapsamında olası meslek hastalıklarının da önlenmesi amacıyla çalışanlara yönelik gerçekleştirilen sağlık taramasının periyodik olarak tekrarlanacaktır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.