Bu haber kez okundu.

Başkan Canpolat; “13 Futbolcumuzu Gönderdik. 12 Futbolcu İle Anlaştık” 
banner229

TFF 3. Lig 2 Grupta mücadele eden Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulübü Başkanı Hıfzullah Canpolat, devre arası kampında basın açıklamasında bulundu.
Takımın Antalya kampının son bulduğunu açıklayan Başkan Canpolat; “Siirtli kardeşlerimin merakla beklediği takımımız ile ilgili son gelişmeler konusunda bilgilendirmek istiyorum. Bilindiği üzere ilk yarıda göstermek istediğimiz sportif başarıyı gösteremedik. Değişik bazı nedenler vardı bunlarla ilgili bahsetmek istemiyorum, önümüze bakmamız gerekir.
Beş yıldan beri bu takımın Kulüp Başkanlığını yapmaktayım ciddi zorluklar yaşadık. Bu sebepten ötürü yaklaşık bir ay önce Kulüp Başkanlığını bırakma noktasında hernekadar bir karar aldım ise de Sayın Valimizin, yönetim kurulumuzda bulunan arkadaşlarımızın ısrarla Kulüp Başkanlığa benim bakma tavsiyeleri konusunda ricalarda bulunmuşlardır. Bizlerde elimizi değil gövdemizi taşın altına koyarak kaldığımız yerden devam etmeye başladık. 
“TRANSFERLER KONUSUNDA ÇOK HASSAS DEVRANDIK”
Devre arası yapılan transferler konusunda çok ciddi bir şekilde çalışma yaptıklarını dile getiren Canpolat; “2 Ocak’ta Antalya’ya takımımızı kampa gönderdik, o günden bugüne kadar çok verimli bir kamp dönemi yaşandı. Ancak hava şartları nedeniyle istediğimiz düzeyde hazırlık maçları yapamadık.
Bu arada kendim Sportif Direktörü ve Hocamız ile bir arada olarak transferler gerçekleştirdik. Tabi takdir edersiniz ki aritmetik olarak durumumuz alt sıralarda görünmesi nedeniyle futbolcu transferlerinde ciddi anlamda sıkıntılar yaşadık. Bazı futbolculara çok iyi para verdiğimiz halde maalesef getiremedik. Bunun iki sebebi vardır. Az önce belirttiğim gibi alt sırlarda olmamızdan ötürü diğer ise doğu takımı olmamız maalesef tercih edilmedi.

Bunlara rağmen çok özverili ve verimli bir çalışma yaptık. Kendi durumumuza göre yaptığımız transferlerde bize göre nokta transferlerdir. Çünkü değişik oyun sistemleri vardır, o sisteme uygun bir şekilde futbolcular transfer edilmesi gerekiyor. Bizlerde bu konuda çok hassas davrandık ve iyi transferler yaptığımızı düşünüyoruz. Allah’ın izni ile siz Siirtli değerli kardeşlerimizin destekleri ile bu sene Lig’de kalacağız ve yolumuza devam edeceğiz” dedi. 
“IĞDIR MAÇINA YENİ BİR SİNERJİ İLE ÇIKMAK İSTİYORUZ”
Antalya kampını değerlendiren Başkan Canpolat; “Tabi burada özverili bir şekilde çalışma yapan sportif direktörümüz Orhan Ergün ve Teknik Direktörümüz Ramazan Silin ve diğer teknik ekibimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
Yapılan kampta Giresun spor’dan transfer ettiğimiz yavrumuz Alperen sakatlanmıştır onun dışında ufak tefek sakat oyuncularımız var bu sakatlıklar ile ilgi ise özel bir fizyoterapist getirerek futbolcularımızın tedavilerini yapmaktayız.
Allah’ın izni ile bunlarda toparlanarak Iğdır maçına yeni bir sinerji ile çıkmak istiyoruz. Bu gün kampımızı sonlandırıyoruz. Allah kısmet ederse takımımız Salı günü Siirt’te toplanacaktır. Sayın Valimizin himayesinde yönetimimizin desteği ile iyi niyetli taraftarlarımız ile birlikte iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz”
ÜZERİMİZE DÜŞENİN FAZLASINI YAPTIK
Sezonun iyi bir şekilde kapmak için büyük çabalar harcadıklarını belirten Başkan Canpolat; “Üzerimize düşenin fazlası ile yaptığımızı düşünüyorum. Bundan sonra taktir Cenabı Allah’ındır.
Ama bunu belirtmek isterim ki son 10 gündür transferler ilgili çalışmalar yaptık. Allah kısmet ederse bu sezonu iyi bir şekilde atlatırsak, önümüzdeki sezon ile ilgili çok ciddi çalışmalarımız olacaktır, şimdiden çalışmalara başlamış bulunmaktayız. Vakti ve zamanı geldiği zaman siz değerli Siirtli kardeşlerimize yapılacak olan çalımalar hakkında bilgi vereceğiz.
Iğdır maçı bizim için bir başlangıç maçı olacaktır. Siirtli kardeşlerimizde taraftarlarımızdan ricam futbolcularımızı motive edecek tezahüratlar yapsınlar. Iğdır spor bu ligin kimyasını bozacak şekilde transferler yaptı maddi anlamda bu tabi ister istemez diğer takımları da olumsuz etkilemektedir ancak ben önce Allah’a sonra futbolcularıma güveniyorum. Bu işin para ile olmadığını bu işin yürek işi olduğunu Allah’ın izni ile göstereceğiz.
Toplamda 12 futbolcumuzu transfer ettik. 13 futbolcumuzu gönderdik. Nerdeyse takımı baştan yeniledik. Bir futbolcu peşindeyiz netleşmesi durumunda paylaşımlar yapacağız. Her mevkide alternatifler değerlendirerek iyi futbolcular transfer ettik. Allah’ın izni ve sizlerin destekleriniz ile bu işin altından kalkacağımıza iniyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.