Bu haber kez okundu.

Bakan Yardımcısı Yılmaz, Siirt'te Öğretmenlerle Bir Araya Geldi
banner229

Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Dr. Nazif YILMAZ, ilimizde görev yapan İmam Hatip Okulları Yöneticileri, İHL Meslek Dersleri Öğretmenleri ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenleri ile bir araya geldi.

Çeşitli programlara katılmak üzere Siirt'e giden Yılmaz, ilk olarak Vali Osman Hacıbektaşoğlu'nu makamında ziyaret etti. Yılmaz, daha sonra İl Milli Eğitim Müdürlüğünde imam hatip okullarının yöneticileri ve öğretmenlerine hitap etti.

Eğitimde öğretmenin rolünün önemini vurgulayan Yılmaz, "Bir zincirin en güçlü tarafı, aslında o zincirin en zayıf halkasına göre ölçülür. 100 halkası varsa, bir halkası zayıfsa zincir ona göre zayıftır.

Eğitimde de bizim için en önemli halka öğretmen halkasıdır. Sizler bizim için çok kıymetlisiniz. İşe gönlünüzü işin içine katarak bir eğitim faaliyeti yürütmenizin etkisi daha güçlü olacaktır." ifadesini kullandı.

Öğretmenlik mesleğinin önemine dikkati çeken Yılmaz, eğitimcilerin öğrenciler için önemli bir model olduğunu aktardı. Çocukların önemli bir zamanı sosyal medyada geçirdiklerine dikkat çeken Yılmaz, bu konuda öğretmenlere büyük sorumluluk düştüğünü bildirdi.

Yılmaz toplantı sonunda öğretmenlerin sorularını cevaplandırdı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.